Toyuq əti - 155q, düyü - 25q, ərinmiş yağ - 20q, alça və gavalı - 20q, noxud - 20q, baş soğan - 20q, şüyüd - 10q, istiot, zəfəran və duz. Ha
... Daha ətraflı »
6 porsiya üçün nəzərdə tutulub 1 kq iri tikələrə bölünmüş sümüklü mal əti 5 xörək qaşığı kərə yağı və ya duru yağ 1 baş soğan 1 ədəd orta boy çuğundur (300 g) 2 ədəd yerkökü (300 g) 2 xörək qaşığı tomat 3-4 dəfnə yarpağı 1 ədəd orta boy kələm (700 g) 2 stəkan xırda-xırda doğranmış cəfəri, zövgə görə duz, istiot
Hazırlanması: İri qazana mal ətini qoyub, üstünə təxminən 20 stəkan su töküb qaynadın. Tez-tez kəfini alın. Ət yumuşalanadək orta odda bişirin Ətin suyunu süzün ki, kəfdən təmizlənsin. Ət suyunu və əti qazana geri qoyun. Soğanı xırda-xırda doğrayın. Çuğundur və yerkö
... Daha ətraflı »