|
Cümə, 19/Apr/2024, 12:32 Welcome Qonaq
Yemekosferlə daha dadlı olacaq!
Main » 2012 » Yanvar » 30
1 litr qatıq 1 litr su (0.5 litr toyuq bulyonu+0,5 litr su daha ləzzətli olur) 100 gr çiy düyü 1 yumurta Təzə göyərti – 100 gr. - keşniş, şuyud, kəvər, təzə (yaşıl)
Hazirlanmasi Qöyərtini yaxşıca yuyun. Kəvəri və başqa göylərin saplaqlarını ayrıca seçib narın doğrayın (bunlar daha gec bişir). Göyərtinin qalan hissəsini də doğrayıb başqa qaba yığın. Düyünü yuyub qazana tökün (qazan böyük olmalıdır), yumurtanı vurub yaxşıca çalın. Qatığı və su ilə qarışmış bulyonu əlavə edib qarışdırın, qoyun orta odun üstünə. Qatıq çürüməmək üçün, qaynayanacan arası kəsilmədən qarışdırın. Sonra düyünün bişməsini yoxlayın. Düyü bişənə yaxın, kəvərlə başqa göyər
...
Daha ətraflı »
|
içlik: 0.5kg qoyun eti quyruqlu 3 sogan 3 deste kewniş 1-1.5st qaynar su Duz,istiot Hazirlanması: Et,sogan ve keşnişi maşından cekib su,duz ve istiotu qatib qarişdiririq ve kenara qoyuruq. 2.Yumurtali berk xemir yugururuq mayasiz.dinlendirmeden qozdan az böyuk kundeler eliyib nelbeki boyda yayib 1qawiq ic qoyub boxca kimi bukuruk.Qaynayan duzlu suyun icine hamisin birge atirig.qaynara duwennen sora 15deq bişir(xemirede baxa bilersiz) suzuruk. NUS OLSUN:)
|
|
|
Statİstİka |
Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1 Qonaq sayı: 1 İstifadəçi sayı: 0 |
|
|