Çərşənbə, 24/Apr/2024, 21:05
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » 2012 » Yanvar » 31

Terkibi
3eded yumurta 
1 stekan seker 
Yarim stekan sud 
Yarim stekan duru yag 
1 eded vanil 
1 eded qabartma tozu 
2 ,5 stekan un 
50 q kismis 
Hazirlanmasi
Yumurtani sekerle caliriq. Sud,yag ve portagal suyunu elave edirik. Ardinca un, qabartma tozu ve vanili elave edib qarisdiririq.en son kismis elave edib qarisdiririq. Xemiri yaglanmis qelibe tokuruk ve 180 derecede 35 – 40 deqiqe bisiririk. 
Kateqoriya: Kekslər | Baxış sayı: 983 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 31/Yan/2012 | Şərhlər (0)

Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  Yanvar 2012  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0