|
Cümə, 29/Mar/2024, 08:39 Welcome Qonaq
Yemekosferlə daha dadlı olacaq!
Main » 2012 » Fevral » 25
Napoleon Tortu Testa üçün 6 su stekanı un 600 qram marqarin yağı 1stekan su 1 yumurta vanil.kabartma tozu Napoleon tortu Krem üçün 3oo qram kere yağı 2 stekan süd 1 banka qatılaşdırılmış şirin süd (skuşonıy) 2 xörek qaşığı un 1 stekan şeker tozu vanil Keçek hazırlanma qaydasına: Birinci testa üçün nezerde tutulmuş erzaqlar böyük ,dayaz bir qaba yaxşı olarki xemir yaymaq üçün olan taxtanın üstüne şekildeki qayda ile yerleşdirilir.Yeni unun ortasında oyuq düzeldib yumurta,yağ ,su ve digerleri buraya elave olunur. Napoleon tortu Erzaqları metbex baltası
...
Daha ətraflı »
|
Terkibi 3 stekan uzun duyu 100 q kere yagi 1 eded toyuq 2 eded bas sogan Sumax zeferan Duz istiot
Hazirlanmasi Plovu bisirmezden 3 saat once toyugu dograyiriq duz ,istiot, sumax, sogan vuruq qarisdiririq.
...
Daha ətraflı »
|
Terkibi Xemiri Yumurta — 2 eded, Bal- 2 x.q., qabartma tozu – 1 eded , seker tozu - 1 stekan, kere yagi — 125 q (yarim packa), UN - 4 4, 5 stekan krem kere yagi - 300 q, qatilasdirilmis sud - 1,5 qab vanilin uzeri ucun qoz
Hazirlanmasi
Buxarda yagi eridirik , seker tozu ve bal elave edib qarisdiririq. Qabartma tozu elave edirik. Buxardan gotururuk . Yumurta elave edirik
...
Daha ətraflı »
|
Xəmir üçün: 1 paçka (2 ¼ ç/q) toz maya 1 stəkan ilıq su 6 stəkan un+ xəmir yoğurmaq üçün də əlavə 2 çay qaşığı duz 1 stəkan süd - otaq hərarətində 1 yumurta 200 qram əridilmiş (ərinmiş deyil) və soyudulmuş kərə yağı Iç üçün: 2 x/q cirə 2 x/q razyana Yarım ç/q sarıkök 1 ç/q duz Bir çay qaşığının dörtdə biri qədər istiot 2 stəkan un 115 qram əridilmiş (ərinmiş deyil) və soyudulmuş kərə yağı Yağlamaq üçün: Yarım kilo əridilmiş yağ. Üstü üçün: 2 yumurta sarısı 1 x/q xaş-xaş
|
|
|
Statİstİka |
Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1 Qonaq sayı: 1 İstifadəçi sayı: 0 |
|
|