Cümə, 29/Mar/2024, 08:39
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » 2012 » Fevral » 25

Napoleon Tortu
Testa üçün
6 su stekanı un
600 qram marqarin yağı
1stekan su
1 yumurta
vanil.kabartma tozu
Napoleon tortu
Krem üçün
3oo qram kere yağı
2 stekan süd
1 banka qatılaşdırılmış şirin süd
(skuşonıy)
2 xörek qaşığı un
1 stekan şeker tozu
vanil
Keçek hazırlanma qaydasına:
Birinci testa üçün nezerde
tutulmuş erzaqlar böyük ,dayaz
bir qaba yaxşı olarki xemir
yaymaq üçün olan taxtanın
üstüne şekildeki qayda ile
yerleşdirilir.Yeni unun ortasında
oyuq düzeldib yumurta,yağ ,su ve
digerleri buraya elave olunur.
Napoleon tortu
Erzaqları metbex baltası ... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Tortlar | Baxış sayı: 3230 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 25/Fev/2012 | Şərhlər (0)


Terkibi 

3 stekan uzun duyu 
100 q kere yagi 
1 eded toyuq 
2 eded bas sogan 
Sumax zeferan 
Duz istiot 

Hazirlanmasi 
Plovu bisirmezden 3 saat once toyugu dograyiriq duz ,istiot, sumax, sogan vuruq qarisdiririq. ... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Plovlar | Baxış sayı: 6632 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 25/Fev/2012 | Şərhlər (0)

Terkibi
Xemiri
Yumurta — 2 eded,
Bal- 2 x.q.,
qabartma tozu – 1 eded ,
seker tozu - 1 stekan,
kere yagi — 125 q (yarim packa),
UN - 4 4, 5 stekan

krem
kere yagi - 300 q,
qatilasdirilmis sud - 1,5 qab
vanilin
uzeri ucun
qoz

Hazirlanmasi

Buxarda yagi eridirik , seker tozu ve bal elave edib qarisdiririq. Qabartma tozu elave edirik. Buxardan gotururuk . Yumurta elave edirik ... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Tortlar | Baxış sayı: 2129 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 25/Fev/2012 | Şərhlər (0)


Xəmir üçün:
1 paçka (2 ¼ ç/q) toz maya
1 stəkan ilıq su
6 stəkan un+ xəmir yoğurmaq üçün də əlavə
2 çay qaşığı duz
1 stəkan süd - otaq hərarətində
1 yumurta
200 qram əridilmiş (ərinmiş deyil) və soyudulmuş kərə yağı
Iç üçün:
2 x/q cirə
2 x/q razyana
Yarım ç/q sarıkök
1 ç/q duz
Bir çay qaşığının dörtdə biri qədər istiot
2 stəkan un
115 qram əridilmiş (ərinmiş deyil) və soyudulmuş kərə yağı
Yağlamaq üçün:
Yarım kilo əridilmiş yağ.
Üstü üçün:
2 yumurta sarısı
1 x/q xaş-xaş
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 1794 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 25/Fev/2012 | Şərhlər (0)

Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  Fevral 2012  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0