36 ədəd şəkərbura alınır Xəmir üçün: 1 kilo + 1 xörək qaşığı (mərhələ 3 üçün) əla növ un 400 qram kərə yağı 5 yumurta sarısı 250 qram xama 1/4 çay qaşığı duz 1/2 çay qaşığı vanil tozu 1/2 çay qaşığı quru maya (toz maya) 1 xörək qaşığı şəkər tozu 1/2 stəkan (125 m) ilıq süd İçi üçün: 700 qram fındıq ləpəsi, və ya badam (qoz ləpəsi də olar, amma qozlu iç bir az tünd rəngdə alınır) 700 qram şəkər tozu zövqə görə hil (mən təxminən 2 çay qaşığı qoyuram) 1. Əvvəlcə xəmiri hazırlayın. Bunun üçün unu və kərə yağını geniş qaba qoyun və əlinizlə toz halına gələnə kimi yaxşıca ovun.2. Ay
... Daha ətraflı »
ƏRZAQLAR 10 ədəd yumurta 2 st şəkər tozu 2 st un yag
Krem üçün 1 banka qatlaşdırılmış süd 400 qr şit yağ
HAZIRLANMASI 10 yumurtanı sarısından ayırıb ağını mikserle ağarana kimi çalırıq.sonra şəkər tozunu yavaş_yavaş əlavə edib dayanmadan mikserlə çalırıq.yumurtanın sarılarını bir bir əlavə edib çalırıq .sonra ise unu yavaş _yavaş əlavə edib mikserlə çalırıq.sobanın listini duru yağ ilə yağlayırıq və hazırladığımızı əlavə edib 180_200 dərəcədə bişiririk.sobadan cıxartdıqdan sonra qoyuruq bir az soyusun.sonra kremləyirik
Kremin hazırlanması 1 qatılaşdırılmış süd 400qr yağı miks
... Daha ətraflı »