Cümə, 19/Apr/2024, 19:33
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » 2013 » May » 27
Hamı bilir ki, keyfiyyətindən asılı olmayaraq çaydanda uzun müddət su qaynadanda ərp əmələ gəlir. Kalsium, yaxud maqnium karbonatlardan ibarət ərp həm suyun qaynamasını ləngidir, həm də ona xoşagəlməz dad verir. Ərpdən bir neçə asan üsulla can qurtarmaq olar. 

Adi çaydanın (elektrik olmayan) içinə kartof, limon, armud, yaxud da alma qabıqları tökün. Üstünə su alıb qaynadın. Sonra çaydanın içini adi süngərlə təmizləyin. 

... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Yararlı bilgilər | Baxış sayı: 22281 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 27/May/2013 | Şərhlər (11)

Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  May 2013  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0