Çərşənbə axşamı, 19/Mar/2024, 09:27
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » Börəklər


Ərzaqlar:
Blinçik Üçün:
... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 5788 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 21/May/2013 | Şərhlər (0)


Tərkibi:
1 ltr süd
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 2610 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 01/Noy/2012 | Şərhlər (4)


Milfoy xamiri 10
Pendir (lor pendiri də istifadə edə bilərsiniz)
Cəfəri (istəyə bağlı)
1 ədəd yumurta (üzəri üçün)
Qeyd: vəsaitlər üçün miqdar belirtmediniz istəyiniz miqdarda edə bilərsiniz.< ... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 1033 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 01/Noy/2012 | Şərhlər (0)


Erzaqlar:
3 ədəd hazir lavas
... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 2000 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 17/Sent/2012 | Şərhlər (2)


Lazım olan ərzaqlar
Kərə yağı-230 qr
... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 944 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 16/Sent/2012 | Şərhlər (0)


Erzaqlar:
Hazir veya evde hazirlanmis lavas 10ed
... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 3532 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 16/Sent/2012 | Şərhlər (0)


Ərzaqlar
* 4 ədəd hazır yuxa
... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 1112 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 08/Sent/2012 | Şərhlər (0)


Pirojki:
Tərkibi: (xəmir üçün)
250 ml süd
250 ml su
2 yumurta
40 qr maya
1 ç.q. duz
1 kq un
Bitki yağı
Xəmirin hazırlanması:
Ölçəyə 250 ml su qoyulur
Suya 250 ml süd əlavə edilib isidilir
İlıqlandıqdan sonra maya əlavə edilir
2 yumurta və 1 ç.q. duz əlavə edilir
Bütün bunlar yaxşıca çalınır,900-950 qr un əlavə edilir,xəmir yoğrulur.
Xəmir elastik və zərif olmalı, ələ yapışmamalı amma çox bərk də olmalalıdır.
Ovucun içərisinə bitki yağı sürüb xəmiri yumurlayın və ağzı bağlı qabda gəlməsi üçün isti yerə qoyun.
1 saatdan sonra xəmir 2 dəfə artmalıdır

Sonra xəmir masa ü ... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 1135 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 09/Mar/2012 | Şərhlər (0)


Xəmir üçün:
1 paçka (2 ¼ ç/q) toz maya
1 stəkan ilıq su
6 stəkan un+ xəmir yoğurmaq üçün də əlavə
2 çay qaşığı duz
1 stəkan süd - otaq hərarətində
1 yumurta
200 qram əridilmiş (ərinmiş deyil) və soyudulmuş kərə yağı
Iç üçün:
2 x/q cirə
2 x/q razyana
Yarım ç/q sarıkök
1 ç/q duz
Bir çay qaşığının dörtdə biri qədər istiot
2 stəkan un
115 qram əridilmiş (ərinmiş deyil) və soyudulmuş kərə yağı
Yağlamaq üçün:
Yarım kilo əridilmiş yağ.
Üstü üçün:
2 yumurta sarısı
1 x/q xaş-xaş
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 1792 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 25/Fev/2012 | Şərhlər (0)




Xəmiri üçün:
1kq un
3x.q duru yag
250qr marqarin
1 yumurta
süd
sarikök
xama
droj
Hamısi qarışdırılır xəmir halına gətirilir. ... Daha ətraflı »
Kateqoriya: Börəklər | Baxış sayı: 1812 | Əlavə etdi: Yemekosfer  | Tarix: 11/Dek/2011 | Şərhlər (0)

1 2 »
Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  Mart 2024  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0