Çərşənbə axşamı, 19/Mar/2024, 05:17
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » 2012 » Yanvar » 30 » Gürcü xəngəli
23:55
Gürcü xəngəli

içlik:
0.5kg qoyun eti quyruqlu
3 sogan
3 deste kewniş
1-1.5st qaynar su
Duz,istiot
Hazirlanması:
Et,sogan ve keşnişi maşından cekib su,duz ve istiotu qatib qarişdiririq ve kenara qoyuruq.
2.Yumurtali berk xemir yugururuq mayasiz.dinlendirmeden qozdan az böyuk kundeler eliyib nelbeki boyda yayib 1qawiq ic qoyub boxca kimi bukuruk.Qaynayan duzlu suyun icine hamisin birge atirig.qaynara duwennen sora 15deq bişir(xemirede baxa bilersiz) suzuruk.
NUS OLSUN:)
Category: Xəmir yeməkləri | Views: 1500 | Added by: Yemekosfer | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Adınız *:
E-mail:
Kod *:
Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  Yanvar 2012  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0
    Copyright MyCorp © 2024
    Make a free website with uCoz