Terkibi 3eded yumurta 1 stekan seker Yarim stekan sud Yarim stekan duru yag 1 eded vanil 1 eded qabartma tozu 2 ,5 stekan un 50 q kismis Hazirlanmasi Yumurtani sekerle caliriq. Sud,yag ve portagal suyunu elave edirik. Ardinca un, qabartma tozu ve vanili elave edib qarisdiririq.en son kismis elave edib qarisdiririq. Xemiri yaglanmis qelibe tokuruk ve 180 derecede 35 – 40 deqiqe bisiririk.
3 yumurta 1 stəkan pesok 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 1 portağal 1.5 stəkan un
Hazırlanma qaydası
Keks qapıni yağlayın. Geniş bir qabın içinə yumurtaları qırın,pesok əlavə edərək mikserlə yaxşı yaxşı qarışdırın.Duru yağ,süd və portağal qabığı rəndəsini içinə əlavə edin.Qabartma tozu,vanil və 9 yemək qaşığı un əlavə edib qarışdırın.Yaxşı yaxşı qarışdırdıqdan sonra keks qabına tökün.Əvvəlcədən 175 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyub 25 dəqiqə bişirin.