|
Çərşənbə axşamı, 19/Mar/2024, 07:21 Welcome Qonaq
Yemekosferlə daha dadlı olacaq!
Main » 2012 » Noyabr » 1 » Qaynana şorbası
|
Toyuq əti - 155q, düyü - 25q, ərinmiş yağ - 20q, alça və gavalı - 20q, noxud - 20q, baş soğan - 20q, şüyüd - 10q, istiot, zəfəran və duz.Hazırlanma qaydasıToyuqdan bişirilmiş bulyon ələkdən süzülür.Düyü bulyonda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan qatılıb hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu əlavə edilir. Sonra üzərinə dilim şəklində doğranmış bişirilmiş toyuq əti və doğranmış şüyüd əlavə edilib 1-2 dəqiqə qaynadılır.
NUs olsun :)
|
Category: Sulu yeməklər |
Views: 1358 |
Added by: Yemekosfer
| Rating: 0.0/0 |
|