Erzaqlar: 3 ədəd hazir lavas 250 qr ağ pendir ya da lor 1/2 dəstə cəfəri
1 çay stəkanı maye yağ Hazirlanmas: Pendiri bir çəngəl köməyiylə əzib incə incə dogradığınız ceferini əlavə edərək böreyin daxili vəsaitini hazırlayın. Ardından lavaslari 16 bərabər üçbucaq hissəsi halında kesin. Əgər böreklerinizin böyük olmasını istəyirsinizsə 8 ya da 12 dilim halında da kəsə bilersiniz. Lavas parçasının geniş kənarına pendirli icliyi qoyaraq rulo şəklində sarın. İncə ucunu su ilə isladaraq yapışdırın. Bütün hissələri bu şəkildə hazırlayın. Tavaya qoyduğunuz duru yağ ilə yüksək atəşdə qızardın. İsti olaraq xidmət edin. Nuş olsun.