|
Şənbə, 20/Apr/2024, 12:38 Welcome Qonaq
Yemekosferlə daha dadlı olacaq!
Main » Tortlar
ƏRZAQLAR 10 ədəd yumurta 2 st şəkər tozu 2 st un yag
Krem üçün 1 banka qatlaşdırılmış süd 400 qr şit yağ
HAZIRLANMASI 10 yumurtanı sarısından ayırıb ağını mikserle ağarana kimi çalırıq.sonra şəkər tozunu yavaş_yavaş əlavə edib dayanmadan mikserlə çalırıq.yumurtanın sarılarını bir bir əlavə edib çalırıq .sonra ise unu yavaş _yavaş əlavə edib mikserlə çalırıq.sobanın listini duru yağ ilə yağlayırıq və hazırladığımızı əlavə edib 180_200 dərəcədə bişiririk.sobadan cıxartdıqdan sonra qoyuruq bir az soyusun.sonra kremləyirik
Kremin hazırlanması 1 qatılaşdırılmış süd 400qr yağı miks
...
Daha ətraflı »
|
Napoleon Tortu Testa üçün 6 su stekanı un 600 qram marqarin yağı 1stekan su 1 yumurta vanil.kabartma tozu Napoleon tortu Krem üçün 3oo qram kere yağı 2 stekan süd 1 banka qatılaşdırılmış şirin süd (skuşonıy) 2 xörek qaşığı un 1 stekan şeker tozu vanil Keçek hazırlanma qaydasına: Birinci testa üçün nezerde tutulmuş erzaqlar böyük ,dayaz bir qaba yaxşı olarki xemir yaymaq üçün olan taxtanın üstüne şekildeki qayda ile yerleşdirilir.Yeni unun ortasında oyuq düzeldib yumurta,yağ ,su ve digerleri buraya elave olunur. Napoleon tortu Erzaqları metbex baltası
...
Daha ətraflı »
|
Terkibi Xemiri Yumurta — 2 eded, Bal- 2 x.q., qabartma tozu – 1 eded , seker tozu - 1 stekan, kere yagi — 125 q (yarim packa), UN - 4 4, 5 stekan krem kere yagi - 300 q, qatilasdirilmis sud - 1,5 qab vanilin uzeri ucun qoz
Hazirlanmasi
Buxarda yagi eridirik , seker tozu ve bal elave edib qarisdiririq. Qabartma tozu elave edirik. Buxardan gotururuk . Yumurta elave edirik
...
Daha ətraflı »
|
|
|
Təqvİm | « Aprel 2024 » | B. | B.e | Ç.a | Ç. | C.a | C. | Ş. | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Statİstİka |
Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1 Qonaq sayı: 1 İstifadəçi sayı: 0 |
|
|