Cümə axşamı, 28/Mar/2024, 23:52
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » 2011 » Dekabr » 11 » Ətli su börəyi
18:26
Ətli su börəyi

Xemiri ucun;
3 yumurta
2 x.q. duru yag
1 st su
Duz
un

Iclik ucun:
400 gr qiyme
1 soğan
petruska
duz istiot

Aralarina:
yag
duru yag
duz
istiot

Hazirlanisi:
Xemiri yumurtadan boyuk sekilde 10 kunde sekline getiririk.Kundelerden 8 ededini List qeder yayib ust ust gelmeyerek yigiriq stolun uzerine.Xemir cox qurumamalidir.Listimizi marqarinle yaglayiriq 9cu kundemizi listden boyuk olacaq sekilde aciriq liste sererek kenarlarini colde saxlayiriq.Ayrica qazanda qaynamaqda olan suya duz ataraq duru yag elave edirik.Acdigimiz yuxalarin 4 ededini ust uste qoyaraq 4 hisseye boluruk.Her hisseni ayri ayriliqda qaynayan qazana atiriq ve 15-20 saniye bisiririk.Bisen xemirleri soyuq suya ataraq soyuduruq suzgec qasinin tersi ile suda olan yuxani gotururuk liste duzuruk.Diger yuxalarida bu usulla bisisrerek liste duzuruk.Sonra aralarina yag cekerek Qiymeli iclik yerlesdiririk.Daha sonra qalan 4 kundeni eyni usulla bisirerek yaglayib liste duzuruk.Enson kundeni ise yeni 10cu kundeni bisirmeden aciriq kenarda qalan yuxani iceri dogru bukerek en sonunucu yerlesdiririk.Sonra ise uzerine yag cekerek sobda bisirmeye qoyuruq.Bisdikden sonra 10-20 deq gozledilir ve sufreye vermek olar.
Category: Börəklər | Views: 1693 | Added by: Yemekosfer | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Adınız *:
E-mail:
Kod *:
Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  Dekabr 2011  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0
    Copyright MyCorp © 2024
    Make a free website with uCoz