Nişan üzüyü şorbası - 2 November 2012 - YemekOsfer... Hər şey daha dadlı olacaq...
Cümə, 09/Dek/2016, 03:03
Welcome Qonaq

Yemekosferlə daha dadlı olacaq!


Main » 2012 » Noyabr » 2 » Nişan üzüyü şorbası
22:32
Nişan üzüyü şorbası
Terkibi:
Yuksuk şorbası xəmiri üçün:

* 2 su stəkanı un
* 1 yumurta
* 1 çay stəkanı su
Daxili xərci:
* 250 qr qiyme
* 1 soğan (incə doğranmış)
* Qara bibər
Yemək:
* 8 su stəkanı ət suyu
* 1 su stəkanı noxud (axşamdan isladılmış)
* 1 şorba qaşığı tamat (l qəhvə fincanı su içində əridilmiş)
* 1 limonun suyu Duz, qara bibər, nanə

Hazirlanmas:
1. Qıyma, soğan və qara bibər ilə daxili harcınızı hazırlayın.
2. Üzük şəklindəki xəmiri hazırlayın.
3. Axşamdan isladılmış nohutları, qazanda qaynadın. Nohutlar yaxşıca yumuşayınca
üzük şəklindəki xəmirləri əlavə edin və şorba hazir olana qədər bişirin.
4. yagiı bir tavada əridin; içinə tamat və nanə əlavə edərək bir az karıştırın.Bu qarışığı qaynayan şorbaya əlavə edin. Üskük çorbasının üzərinə limon suyunu əlavə edin və bu şəkildə bir az daha kaynatın.Isti olaraq xidmət edin.
P.S. Sorbanin xemirlerini nisan uzuyumle kesdiyim ucun adini Nisan uzuyu sorbasi qoydum orginali Yuksuk corbasidi Yuksuk ise paltar tiken masinda istifade olunan uskukdur.Yumru xemir kesmek ucun basqa birseylerden istifade ede bilersiz
Category: Sulu yeməklər | Views: 1143 | Added by: Yemekosfer | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Adınız *:
E-mail:
Kod *:
Daxİl ol
Menudakılar :)
Sulu yeməklər [4]
Xəmir yeməkləri [4]
Ət yeməkləri [1]
Börəklər [11]
Balıq yeməkləri [0]
Toyuq yeməkləri [1]
Plovlar [5]
Salatlar [5]
Kekslər [6]
Tortlar [3]
Yararlı bilgilər [1]
Şirniyyatlar [4]
Digər [3]
AxtarIş
Təqvİm
«  Noyabr 2012  »
B.B.eÇ.aÇ.C.aC.Ş.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arxiv məqalələr
  • Yemekosfer Facebook-da 
  • Statİstİka

    Hal-hazırda yemək axtaranlar :) 1
    Qonaq sayı: 1
    İstifadəçi sayı: 0